Menu
Your Cart

100'lük Dosya Dolabı

100'lük Dosya Dolabı
100'lük Dosya Dolabı
100'lük Dosya Dolabı
100'lük Dosya Dolabı
100'lük Dosya Dolabı
100'lük Dosya Dolabı
100'lük Dosya Dolabı
4.600,00TL

Vergiler Hariç: 4.600,00TL
  • Model: DS10100
  • ÖLÇÜLERİ

    TR: 92 Cm

    DERİNLİK: 40 Cm

    YÜKSEKLİK: 100 Cm

    KAPI YÜKSEKLİĞİ: 85 Cm

    BÖLÜM İÇ DERİNLİĞİ: 39,5 Cm

    DOLAP GÖZ SAYISI: 3

    DOLAP RAF SAYISI: 2

    KAPI AÇILMA DERECESİ: 180

    GÖVDE MALZEMESİ: ÇELİK SAÇ

    GÖVDE BOYASİ: ELEKTROSTATİK TOZ BOYA

    RENGİ: 7034 AÇIK GRİ

    İSTEĞE GÖRE AYARLANABİLİR RAF ARALIKLARI

    İKİ ADET ANAHTARLI KİLİT

    KİLİT MEKANİZMASI: KROMAJLI GÖMME İSPANYOLET KİLİT

    ÜRETİCİ FİRMA ve MARKA: GÖKERLER ÇELİK
Fiyat, nakliye ve KDV hariç perakende satış fiyatıdır.
Toptan ve kurumsal alımlar için özel fiyat teklifi alabilirsiniz.

DESTEK

5 YILDIZ HİZMET

GARANTİ

GÜLER YÜZLÜ MÜŞTERİLER

Açıklama

100’lük Dosya Dolabı, kurum ve işletmelerin evrak düzenini sağlamak ve güvenli şekilde muhafaza etmek amacıyla üretilmiş dayanıklı bir depolama çözümüdür. Çelik gövde yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım sunar ve yoğun kullanıma uygundur.

Üretimde kullanılan sac malzemeler, Ereğli Demir Çelik tesislerinden temin edilmekte olup yüksek kalite standartlarına sahiptir. Sağlam yapısı ile darbe, nem ve dış etkenlere karşı dayanıklıdır. Bu sayede evrakların güvenli şekilde saklanmasına yardımcı olur.

Elektrostatik toz boya ile kaplanan yüzeyi, çizilme ve aşınmalara karşı ekstra koruma sağlar. Standart gri rengin yanı sıra farklı renk seçenekleri ile üretim yapılabilmekte olup, kullanım alanına uygun çözümler sunar.

180 derece açılabilen kapak sistemi sayesinde dolap içi erişim kolaydır. Kromajlı ispanyolet kilit sistemi, hem güvenli hem de pratik kullanım sağlar. Güçlü menteşe yapısı, kapak sarkmalarını önleyerek uzun süre sorunsuz kullanım imkanı sunar.

Ayarlanabilir raf sistemi sayesinde farklı boyutlardaki dosyalar düzenli şekilde yerleştirilebilir. Standart olarak iki raf ve üç gözlü yapıya sahip olan model, ihtiyaca göre farklı iç düzen seçenekleri ile de üretilebilmektedir.