Kirli Temiz Bölmeli 6 Kapaklı Metal Soyunma Dolabı
- Model: 19083
| Kirli Temiz Bölmeli 6 Kapaklı Metal Soyunma Dolabı – Teknik Özellikler | |
| Model | 19083 |
| Bölme Düzeni | Üst 3 temiz + alt 3 kirli (toplam 6 bağımsız göz) |
| Kullanım Kapasitesi | Temiz-kirli ayrımıyla 3 personel |
| Dış Ölçü (En × Derinlik × Yükseklik) | 97 × 36 × 200 cm |
| Kapı Ölçüsü (Genişlik × Yükseklik) | 27 × 89,5 cm |
| Bölüm İç Derinliği | 36 cm |
| Kapı Açılma Açısı | 90° |
| Gövde Malzemesi | DKP 6112 A1 kalite çelik sac |
| Sac Kalınlığı | 0,60 mm |
| Yüzey Kaplama | Elektrostatik toz boya |
| Renk | RAL 7035 (açık gri) |
| Bölme Etiketi | Kapak üzerinde “Temiz Kıyafet” / “Kirli Kıyafet” ibaresi |
| İç Donanım | Metal askılık, isimlik alanı, havalandırma panjuru |
| Menteşe | Sarkma önleyici güçlü menteşe |
| Standart Kilit | Asma kilit takılabilen yonca kilit (asma kilit dahil değildir) |
| Opsiyonel Kilit | Kendinden anahtarlı, dijital şifreli veya T kol kilit (fiyat farklıdır) |
| Üretici / Marka | Gökerler Çelik |
| Garanti | 2 yıl |
Toptan ve kurumsal alımlar için özel fiyat teklifi alabilirsiniz.
Specials
KURUMSAL HİZMET
MEMNUN MÜŞTERİLER
Açıklama
Kirli Temiz Bölmeli 6 Kapaklı Metal Soyunma Dolabı, personelin temiz ve kirli iş kıyafetlerini birbirinden ayrı, kilitli bölmelerde saklaması için tasarlanmış hijyen odaklı bir çelik personel dolabıdır. Üstteki 3 bölme temiz kıyafet, alttaki 3 bölme kirli kıyafet için ayrılmıştır; her bölme bağımsız olarak kilitlenir. Bu yapı, temiz ve kullanılmış kıyafetin aynı gözde temas etmesini önleyerek özellikle hijyenin kritik olduğu üretim ve hizmet alanlarında düzenli, sağlıklı bir kullanım sağlar.
Kirli Temiz Ayrımı Neden Önemli?
Gıda üretimi, sağlık ve temizlik hizmeti gibi alanlarda, temiz iş kıyafeti ile gün boyu kullanılmış kirli kıyafetin aynı bölmede saklanması çapraz kirlenmeye yol açabilir. Kirli temiz bölmeli dolap, bu iki kıyafet grubunu fiziksel olarak ayırır: personel güne temiz kıyafetle başlar, mesai sonunda kullanılmış kıyafetini ayrı bölmeye koyar. Böylece hem hijyen standartları desteklenir hem de soyunma alanında düzen korunur. Bu ayrım, iş güvenliği ve hijyen süreçlerinde düzenli kullanıma yardımcı olur.
Üstte Temiz, Altta Kirli: Ayrı Kilitli Bölmeler
Dolap 6 bağımsız gözden oluşur; üstteki 3 göz temiz kıyafet, alttaki 3 göz kirli kıyafet için tasarlanmıştır ve bölmeler kapak üzerinde belirtilmiştir. Temiz ve kirli kıyafet için ayrı bölme kullanıldığında dolap 3 personele hizmet eder; her personel bir temiz (üst) ve bir kirli (alt) bölmeye sahip olur. Bölmeler birbirinden bağımsız kilitlendiği için her personel kendi kıyafetlerine güvenle ulaşır. Bu yaklaşım, tek gözün içinde bölme yapılan modellere göre temiz ve kirli kıyafeti tamamen ayrı hacimlerde tutarak daha net bir hijyen ayrımı sağlar.
Gövde 0,60 mm DKP 6112 A1 kalite çelik sacdan üretilir ve elektrostatik toz boya ile kaplanır. Yüksek sıcaklıkta fırınlanan toz boya, yüzeyde sert ve homojen bir tabaka oluşturarak nem, toz, darbe ve günlük yıpranmaya karşı direnç sağlar; metal yüzey kolay temizlenir ve bakteri tutmaz, bu da hijyen odaklı alanlar için önemli bir avantajdır. Standart üretim komple RAL 7035 (açık gri) tonundadır; talebe göre farklı RAL renkleri uygulanabilir.
Kilit ve Donanım
Her kapakta asma kilit takılabilen yonca kilit sistemi bulunur; her personel kendi asma kilidini takarak temiz ve kirli bölmesini güvene alır (asma kilit ürüne dahil değildir). İhtiyaca göre fiyat farkıyla kendinden anahtarlı, dijital şifreli veya T kol kilit de uygulanabilir. Kapaklarda havalandırma panjuru ve isimlik alanı yer alır; havalandırma özellikle kirli kıyafet bölmesinde nem ve koku oluşumunu azaltır, isimlik alanı ise dolapların personel bazında numaralandırılmasını sağlar.
Nerelerde Kullanılır?
- Gıda üretim tesisleri, mutfak ve catering işletmeleri
- Hastane, klinik ve sağlık kuruluşları
- İlaç, kozmetik ve temiz oda üretim alanları
- Temizlik hizmeti veren kurumlar ve tesisler
- Hijyen ve iş güvenliği standartlarının önemli olduğu personel alanları
Öne Çıkan Özellikler
- Üstte temiz, altta kirli kıyafet için ayrı, bağımsız kilitli bölmeler
- Temiz ve kirli kıyafeti fiziksel olarak ayırarak çapraz kirlenmeyi azaltma
- Kolay temizlenen, bakteri tutmayan çelik yüzey
- Standart yonca kilit; opsiyonel anahtarlı, dijital şifreli veya T kol kilit
- Havalandırma panjuru ile nem ve koku kontrolü
- İsimlik alanı ile personel bazında numaralandırma
- 0,60 mm DKP 6112 A1 çelik sac, komple RAL 7035 elektrostatik toz boyalı gövde
Sıkça Sorulan Sorular
Bu dolap kaç bölmelidir, nasıl kullanılır?
6 bağımsız kilitli göze sahiptir; üstteki 3 bölme temiz kıyafet, alttaki 3 bölme kirli kıyafet içindir. Temiz-kirli ayrımıyla kullanıldığında 3 personele birer temiz ve kirli bölme sağlar.
Kirli temiz ayrımının faydası nedir?
Temiz iş kıyafeti ile kullanılmış kirli kıyafetin ayrı bölmelerde saklanması, çapraz kirlenmeyi azaltır ve hijyeni destekler. Özellikle gıda, sağlık ve temiz oda üretimi gibi alanlarda önemlidir.
Bu model, iç bölmeli kirli temiz dolaplardan farklı mı?
Evet. Bu modelde temiz ve kirli kıyafet, üst ve alt olmak üzere tamamen ayrı ve ayrı kilitlenen bölmelerde saklanır. Tek gözün içinde bölme yapılan modellere göre iki kıyafet grubunu farklı hacimlerde tutarak daha net bir ayrım sağlar.
Asma kilit ürüne dahil mi?
Hayır. Standart yonca kilit asma kilit kullanımına uygundur, ancak asma kilit ürüne dahil değildir. İsteğe bağlı olarak anahtarlı, dijital şifreli veya T kol kilit uygulanabilir.
Farklı renk ve ölçü üretilebilir mi?
Standart üretim rengi komple RAL 7035 (açık gri) tonudur. Elektrostatik toz boya sayesinde talebe göre farklı RAL renkleri uygulanabilir; özel ölçü talepleri için teklif alınabilir. Diğer kirli temiz modeller için kirli temiz bölmeli soyunma dolabı kategorisini inceleyebilirsiniz.
Toplu kurumsal sipariş desteği var mı?
Evet. Gıda, sağlık ve üretim tesisleri için kurumsal teklif desteği sunulmaktadır. WhatsApp veya iletişim sayfası üzerinden özel fiyat talep edebilirsiniz.